CO. ΠΛΈΓΜΑΤΟΣ ΚΑΛΩΔΊΩΝ HEBEI REKING, ΕΠΕ

Πλέγμα εκτύπωσης οθόνης & πλέγμα φίλτρων με το ανοξείδωτο, τον πολυεστέρα και το νάυλον υλικό εκτύπωσης Material.Screen

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd
Εργοστάσιο συνεργείο Γραφείο συνάδελφος ofice Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Ρ & Κ
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1997
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Το Reking έχει περάσει ISO9001: πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2000 διεθνές. Το προϊόν εμπορικών σημάτων Hehuang μας έχει κερδίσει τους καλούς επαίνους από τους πελάτες μας με την αξιόπιστη ποιότητα και τις καλές υπηρεσίες, την έγκαιρη παράδοση, τη λογική τιμή και τις καλές υπηρεσίες.

 

Η επιχείρηση Reking φέρνει στον ελεγκτή για το stailess χαλύβδινο σύρμα, θα μπορούσε να εξετάσει όχι μόνο την εκτατή δύναμη, το ποσοστό basicles υπάρχει άλλη φυσική chiamctes, αλλά και εξετάζει το χημικά χημικά συστατικό και τα τοις εκατό συστατικών accurete .such as για το είδος συστατικών του material.compare με το G/B και την απαίτηση των πελατών μέσω της δοκιμής stricthy. Το Reking θα μπορούσε να παραγάγει τα προϊόντα με θα ήταν δημοφιλέστερο από το costomer, να είναι υπηρεσία στους πελάτες.

 

Το Reking έχει προσκαλέσει το διασημότερο εμπειρογνώμονα στον τομέα πλέγματος καλωδίων δεδομένου ότι ο κύριος μηχανικός στην επιχείρησή μας και Reking απολαμβάνουν την ικανότητα να αναπτύξουν τα προϊόντα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. Το Reking συμμετέχει περίπου εκατό ανθρώπους στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, ενώ πάνω από 20 εκείνοι είναι μηχανικοί και ερευνητικοί επαγγελματίες. Το Reking είναι εξοπλισμένο με το προηγμένους όργανο και τον εξοπλισμό δοκιμής για να εγγυηθεί τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων μας.

Το Reking έχει κερδίσει τη σταθερή υποστήριξη των πελατών μας μετά από την πολιτική παραγωγής της καλής ποιότητας & της καθιερωμένης φήμης. Το Reking σας προσκαλεί εγκάρδια για να επισκεφτεί τα εργοστάσιά μας και θα επιθυμούσε να καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με το σπίτι πελατών και στο εξωτερικό.

 

Συχνά ερωτήσεις

Πόσο καιρό Reking ήταν στην επιχείρηση και πού βρίσκεστε;

 

Από ιδρυμένος το έτος 1997, REKING έχει αναπτυχθεί σε προϊόντα που η πολλαπλάσια επιχείρηση παραγωγής πλέγματος καλωδίων από παρήγαγε ένα ενιαία πλέγμα καλωδίων ανοξείδωτου, μια οθόνη εκτύπωσης πολυεστέρα και τα προϊόντα καλωδίων ανοξείδωτου.

 

Η επιχείρησή μας που βρίσκονται σε Shijiazhuang και το εργοστάσιο που βρίσκεται στη ζώνη βιομηχανικών πάρκων της κομητείας νότιου Anping, το διάσημο έδαφος πλέγματος καλωδίων της Κίνας. Αυτή η επιχείρηση έχει καταχωρήσει το κεφάλαιο RMB 15 εκατομμυρίων, μια περιοχή γης 40.000 τετραγωνικών μέτρων, ένας τομέας κατασκευής 11.000 τετραγωνικών μέτρων, και 1500 τετραγωνικών μέτρων των καθαρών εργαστηρίων βαθμού 1W.

Ποιες είναι οι ώρες γραφείου σας;

Οι κανονικές ώρες γραφείου είναι 8:00 AM στις 18:00 χρόνος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ Κίνα Bejing. Έχουμε επίσης το 24/7 fax, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και τις υπηρεσίες υπηρεσίας προσωπικού τηλεφωνητή.

 

Πώς χειρίζεστε τις διεθνείς αποστολές;

 

Στέλνουμε διεθνώς σε τακτική βάση.

Τιμολόγηση: Για τις μεγάλες αποστολές, μπορούμε να αναφέρουμε CIF ή ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΉΣΟΥΜΕ τον προορισμό σύμφωνα με τη συναλλαγματική ισοτιμία, Δολ ΗΠΑ αλλαγής RMB.

Όροι: Οι πληρωμές πρέπει να γίνουν στα αμερικανικά κεφάλαια εκ των προτέρων εκτός αν άλλες ρυθμίσεις έχουν συμφωνηθεί σχετικά με. Ο αγοραστής είναι αρμόδιος για όλους τις αμοιβές, τους φόρους, και τους δασμούς μεσιτειών. Μπορούμε να δεχτούμε την πληρωμή από τη σαφές, τηλεγραφικό μεταφορά ή L/C.

 

Δήλωση αποστολής:

Σαν ηγέτη παγκόσμιας αγοράς στον ανεφοδιασμό πλέγματος καλωδίων, Reking καταλαβαίνει την ανάγκη να εφαρμοστούν αποτελεσματικά και να βελτιωθούν συνεχώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας.

Το Reking συνεχίζει να εστιάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών του προκειμένου να παρασχεθεί η ικανοποίηση στη χρήση των προϊόντων μας για να επιτύχει τους επιχειρησιακούς στόχους τους.

Χαλασμένη πολιτική αποστολών:

Παρακαλώ επιθεωρήστε την αποστολή Reking σας επάνω στην παραλαβή. Εάν παρουσιάζει οποιαδήποτε εξωτερική ζημία, το δεχτείτε μόνο αφού έχει σημειώσει ο οδηγός τη ζημία και στα αντίγραφά του/της και σας της παραλαβής παράδοσης και έχετε ζητήσει μια επιθεώρηση από το μεταφορέα. Εάν επάνω στο άνοιγμα της αποστολής, βρείτε μια έλλειψη ή μια ζημία, πρέπει να ζητήσετε την επιθεώρηση από το μεταφορέα μέσα σε 15 ημέρες από την παράδοση ή θα σταματήσετε το δικαίωμά σας να κάνετε μια αξίωση.

Πολιτική ανωτέρας βίας:

Το Reking δεν θα είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή εξασθένιση της απόδοσης με συνέπεια το σύνολο ή εν μέρει από τις πράξεις ανώτερης βίας, διασπάσεις εργασίας, ελλείψεις, ανικανότητα να προμηθευτεί το προϊόν, οι προμήθειες, η ενέργεια, ή οι πρώτες ύλες, οι αυστηρές καιρικές συνθήκες, ή οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε περιστάσεις ή να προκαλέσει πέρα από τον έλεγχο Reking στη συμπεριφορά της επιχείρησής του.

Πολιτική δειγμάτων:

Το Reking θα παράσχει τα δείγματα για τη δοκιμή και την επιθεώρησή σας. Το κόστος για τα δείγματα είναι ανά κομμάτι συν τη ναυτιλία.

Τα μεγέθη του δείγματος είναι τα ακόλουθα:

δείγμα πλέγματος καλωδίων ανοξείδωτου: 10*10cm, το μεγαλύτερο μέγεθος για το μέγεθος A4.

Πολυεστέρας και νάυλον πλέγμα: μέγεθος του δείγματος για το μήκος 1m στο μήκος 3m.

 

Εάν χρειάζεστε τα μεγαλύτερα κομμάτια του υλικού, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για μια αναφορά.

Μπορείτε να επιλέξετε τα δείγματα από οποιαδήποτε από τα απαριθμημένα πλέγματά μας. Η επισπευμένη ναυτιλία UPS είναι διαθέσιμη για μια πρόσθετη δαπάνη. ο κανονικός αγγελιαφόρος αγγελιαφόρων μας είναι DHL, TNE, UPS, EMS, SF-σαφή, ή ο νομός σας η ειδική γραμμή, εμείς μπορεί επίσης να δεχτεί ο αγγελιαφόρος σας τακτοποιεί.

Παρέχουμε επίσης τους δίσκους πλέγματος, όπως το κομμάτι πλέγματος (ο κύκλος, τετράγωνο, τρίγωνο, δακτυλιοειδές και ούτω καθεξής, cOem είναι αποδεκτός).

 

Το προϊόν οθόνης Reking κομητειών pricer μπορεί να πάρει εσείς αναφέρει γρήγορα τηλεφωνικώς. Για να πάρει ένα απόσπασμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το ανοξείδωτο το πλέγμα & ο πολυεστέρας παγιδεύουν το προϊόν: Θα πρέπει να δείξετε την απαίτηση υλικού, διαμέτρων καλωδίων, πλέγματος, πλάτους, μήκους και ποσότητας κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd

Τηλ.:: 86-311-85236281

Φαξ: 86-311-89635066

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

πλέγμα εκτύπωσης οθόνης ανοξείδωτου

υψηλή ακρίβεια πλέγματος εκτύπωσης οθόνης καλωδίων ανοξείδωτου 635 νέα arriveral 304 πλέγματος

Χαμηλός cOem υφασμάτων πλέγματος καλωδίων ανοξείδωτου Elongatation/ODM αποδεκτοί

ρόλος πλέγματος εκτύπωσης οθόνης ανοξείδωτου 316 με την υψηλή ένταση που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση καλλυντικών

από πολυεστέρες οθόνη εκτύπωσης ματιών

Υφαντικό Monofilament ύφασμα αμπαρώματος υφάσματος οθόνης πολυεστέρα για την εκτύπωση οθόνης

84 ύφασμα αμπαρώματος μεταξιού πλέγματος εκτύπωσης οθόνης πολυεστέρα μικρού για το PCB/το γυαλί

Χαμηλό πλέγμα εκτύπωσης οθόνης πολυεστέρα ελαστικότητας για την υγρή επίδειξη κρυστάλλου

Πλέγμα εκτύπωσης 110 οθόνης

Υψηλή ένταση 110 πλέγμα πολυεστέρα, οθόνες 220cm εκτύπωσης οθόνης πλάτος

Επαγγελματικό 110 Monofilament ύφασμα αμπαρώματος πλέγματος πολυεστέρα για την εκτύπωση οθόνης

Η πολυ λειτουργία 16T-100 παγιδεύει το πλέγμα εκτύπωσης 110 οθόνης για την εκτύπωση ηλεκτρονικών συστατικών

Αίτηση κράτησης

| Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας πλέγμα εκτύπωσης οθόνης ανοξείδωτου προμηθευτής. © 2018 - 2020 screen-printingmesh.com. All Rights Reserved.